Pandurii, fără antrenor după prima etapă în Liga a II-a

A semnat joi cu Pandurii, iar sâmbătă și-a anunțat deja plecarea. Este vorba de antrenorul Mihai Teja, care s-a trezit brusc, spun surse, că nu este mulțumit de bugetul echipei și de faptul că nu are jucători cu care să tragă la promovare în Liga I. Pandurii a jucat sâmbătă primul meci din acest sezon de Liga a II-a cu FC Argeș, la Pitești, scorul fiind 0-0 după un meci modest.

Teja este al doilea antrenor care pleacă în această vară de la Pandurii, după Ștefan Nanu. Fiecare a pregătit echipa câteva săptămâni. Teja a antrenat Pandurii circa trei săptămâni înainte de a semna contractul joia trecută.

La meciul cu FC Argeş de sâmbătă, Teja a stat în tribună, iar secunzii Gugu și Ploaie pe bancă. La pauză și la final de joc a fost în vestiare pentru discuții cu jucătorii. Teja a refuzat și participarea la conferința de presă de după meci.

Condescu spune că rămân secunzii

Contactat de Liga2.ro, Marin Condescu, creditor al clubului, a confirmat că Mihai Teja are o ofertă şi că ar putea pleca de la Pandurii. „Noi am vorbit de prima dată când a venit că dacă are o ofertă mult mai bună decât la Pandurii o să ne înţelegem. Dacă va avea o ofertă mai favorabilă, nu îl ţinem cu forţa. Acum a primit o ofertă şi a spus că nu a luat o decizie, dar să ţinem cont de ea. Încă nu a plecat, dar dacă se concretizează oferta pe care a primit-o, îi dăm voie să plece, că aşa a fost înţelegerea. A făcut treabă bună până acum la noi, a făcut echipa cât de cât închegată, antrenamentele. Ploaie rămâne în continuare la echipă, la fel şi Gugu. Gugu e veşnic, e din Târgu Jiu, e al echipei. El a fost şi cu Flavius Stoican, este omul nostru de continuitate. E clar că până luni se va concretiza ceva pentru el. Nu ştiu unde, dar şi dacă aş cunoaşte nu aş spune, că nu am niciun drept”, a spus Marin Condescu.

Potrivit unor surse, Mihai Teja va merge la Juventus.

ECHIPĂ

Pandurii a evoluat în următoare formulă în meciul cu FC Argeş: Rz. Stanca (cpt.) - Vodă, D. Ciobanu, D. Lung, Drugă (Al. Vasilescu 70'), D. Pîrvulescu (Raiciu 53'), Zaina, Cocîrlă (Dodoi 58'), R. Trifu, Cip. Rus, Şendroiu. Rezerve neutilizate: Ov. Jianu - Celea, Brînzan, Bujor.

Vizualizări: 1,205

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: