Pictează clopoței de ceramică, în prag de Crăciun

Eveniment inedit în Baia de Fier, la o pensiune care mizează pe readucerea la viață a tradițiilor și valorilor din străbuni. Artista Daciana Ungureanu va organiza un atelier de pictură pe ceramică.

Pentru că mai sunt câteva zile până la Crăciun, se va picta pe clopoței din ceramică. Evenimentul este programat miercuri, la ora 13, la Conacul Olarilor.

"Îți este dor de un moment doar pentru tine, timp în care să îți dai frâu liber creativității? Ei bine, acum este acesta, în cadrul unui atelier de pictură pe ceramică, inspirația fiind din arta tradițională românească. Când? Miercuri, 14.12.2022, începând cu ora 13:00.

Ca de fiecare dată, atelierul este găzduit în incinta Conacului Olarilor - o pensiune construită având la bază un stil arhitectural specific românesc - situată în comuna Baia de Fier, județul Gorj.

Daciana Ungureanu, artista vizuală, recunoscută pentru pictura pe ceramică și cea care va ghida atelierul, ne va ajuta să descoperim simbolurile tradiționale românești. Participanții își vor da frâu liber creativității pictând pe clopoței de ceramică", anunță organizatorii.

Cine dorește să participe la atelier trebuie să facă o rezervare pe Facebook. Mai exact, să trimită un mesaj în privat gazdelor cu numărul de participanți și un număr de telefon.

Vizualizări: 771

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: