Pisică „sechestrată” de inspectorii ANAF de la Târgu Jiu!

Supărare mare printre locuitorii unui cartier din Drobeta Turnu Severin care au doar vorbe de ocară la adresa inspectorilor de la Târgu Jiu ai ANAF. Oamenii au descoperit în vitrina unui magazin o pisică despre care spun că este acolo de săptămâni bune, de când cei de la Fisc au sigilat magazinul.

Inspectorii au făcut un control la magazinul care îi aparține unui afacerist turc și au decis să îl închidă până când nu vor fi clarificate acuzațiile de evaziune ce îi sunt aduse acestuia. Omul de afaceri nu a mai trecut prin zonă, dar clienții săi au descoperit că în vitrină stă o pisică pe care nimeni nu o poate scoate de acolo pentru a o hrăni.
„Domnii de la ANAF de la Târgu Jiu au făcut control aici cred că în perioada Crăciunului și atunci au decis să închidă magazinul. Nu au văzut că mai au o ființă vie pe care trebuiau să o scoată de acolo și au închis magazinul cu pisică cu tot în el. Eu unul sunt iubitor de animale și am șapte pisici acasă și vreau să o iau pe aceasta să o adopt, dar nu am cum s-o scot. O văd aici că moare de foame și nu pot să îi fiu de folos. Ce țară europeană suntem noi dacă așa ne comportăm cu un biet animal? De atâta timp nu a putut nimeni să vină de la Târgu Jiu cu o cheie ca să deschidă magazinul câteva clipe și să scoată pisica afară? Ce vină are animalul ăsta că a rămas blocat aici? A încercat o doamnă dintr-un bloc vecin să îi dea niște lapte printr-un furtunaș pe care a vrut să îl bage prin ușa de termopan, dar nu intră în interior și nu am rezolvat nimic. Pisica asta o să moară aici de foame și noi nu putem deschide o ușă pentru câteva clipe”, a spus Constantin Maxim, un iubitor de animale din Drobeta Turnu Severin.
Ca el gândesc și alți severineni, norocul celor de la ANAF Târgu Jiu fiind că în Mehedinți nu există o organizație de protecție a animalelor care să fi preluat cazul felinei… Surse oficiale susțin că un inspector ar urma să se deplaseze în cursul acestei zile de la Târgu Jiu la Drobeta Turnu Severin cu cheia magazinului pentru a-l deschide preț de câteva clipe și a elibera pisica, deschiderea ușii respective presupunând însă o serie de hârtii și proceduri birocratice, generate de faptul că procurorii au în derulare o anchetă penală în care ar fi implicat și patronul acelui spațiu comercial.

Vizualizări: 1,827

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: