Poliția anchetează concursurile de la Motru. Primar: Ne-a reclamat o fată mare

Polițiștii gorjeni au descins marți, 26 septembrie, la Primăria Motru, de unde au ridicat mai multe documente legate de concursul organizat în vară pentru angajarea personalului pentru căminul social. Primarul liberal Gigel Jianu spune că nu are niciun fel de emoție și crede că la baza controlului oamenilor legii a fost o sesizare făcută de viceprimarul PSD Cosmin Morega.

Verificările polițiștilor au vizat concursul organizat la începutul lunii iunie de Primăria Motru pentru ocuparea a zece posturi în vederea punerii în funcțiune a centrului social înființat pe fonduri europene. Aproape 70 de candidați s-au înscris la acel concurs. Primarul a susținut mereu că examenul nu avea cum să fie aranjat pentru că subiectele au fost făcute „pe loc”, concursul a fost înregistrat audio-video, iar contracandidații și-au semnat lucrările între ei. Chiar și așa, cineva a sesizat nereguli legate de acest concurs, drept care polițiștii au făcut marți un control la Primăria Motru de unde au ridicat mai multe documente.

Primarul Gigel Jianu spune că știe cine l-a reclamat. „Poliția a cerut documente privind desfășurarea concursului. Probabil vreo fată mare din oraș, neprihănită, a considerat că trebuie să mă murdărească pe mine, dar n-am niciun fel de emoții. Le-am pus la dispoziție tot, tot, desfășurarea concursului de la cap la coadă. Au spus că nu este cazul să ia imaginile audio-video. Au vrut doar documente. Cosmin Morega reclamă absolut tot ce mișcă aici, în Motru. Are, n-are dreptate, reclamă, să-mi dea mie de lucru. Fata mare e Morega, evident că el e”, a declarat Gigel Jianu, primarul municipiului Motru.

Morega (PSD): Gigel a făcut o obsesie din mine

Viceprimarul PSD Cosmin Morega neagă acuzaţiile şi spune că nu are vreo implicare în ceea ce privește controlul polițiștilor la Primăria Motru. „N-am de unde să știu. La timpul respectiv am spus că nu este normal și firesc să fie cinci comisii în aceeași zi, la aceeși oră, cu aceleași persoane. Gigel crede multe. Mai are un pic și crede că nu poate respira din cauza mea sau că nu poate să stea la șpriț noaptea din cauza mea. A făcut o obsesie din mine. Probabil și pe doamna, pe soția dumnealui, o strigă Cosmin prin casă. Nu mă interesează așa ceva și fiecare cum își așterne, așa doarme”, a comentat Cosmin Morega. 

Vizualizări: 6,282

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: