Posturi vacante la Ambulanță

Serviciul Județean de Ambulanță Gorj are trei locuri de muncă disponibile. Posturile au fost declarate vacante la nivelul unității după ce un medic a plecat în străinătate, un asistent medical a decedat, iar un ambulanțier iese la pensie. Concursurile vor fi organizate în cel mult două luni, anunță conducerea instituției.

Dacă pentru postul de medic și asistent medical, conducerea instituției se declară încrezătoare că va avea candidați, postul de ambulanțier va fi transformat în șofer autosanitară întocmai pentru a se găsi candidați. ”Medicul și asistentul sunt deja în proceduri, le-am scos la concurs iar cel de ambulanțier va trebui să mai cerem o aprobare la minister deoarece nu există pe raza teritorială a județului Gorj ambulanțieri și atunci va trebui să fac transformarea postului în șofer autosanitară 2, pentru că sunt mai mulți care îndeplinesc aceste condiții pentru a se prezenta la concurs”, a spus Marinică Niculescu, directorul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj.
Postul de medic a fost vacantat de acum doi ani de când a plecat medicul în străinătate, iar cel de asistent a rămas vacant după ce asistentul de la Motru a decedat. Postul de ambulanțier a rămas vacant după ce titularul lui a ieșit la pensie.

Pensionare
Flămându Sandu a muncit 37 de ani în serviciul de Ambulanță și spune că a fost cea mai frumoasă perioadă din viață, indiferent de conducerile care s-au perindat prin fruntea instituției. ”A fost o perioadă frumoasă. Viața la Ambulanță, dacă nu-ți place să lucrezi aici şi s-o faci cu plăcere, este grea. Mi-a plăcut această meserie, am avut parte și de un colectiv bun, conducerile pe care le-am avut au fost pe problemă și pentru unitate. Mi-am desfășurat activitatea cu plăcere cu colegii asistenți, a fost frumos și bine”, a spus Sandu Flămându, ambulanțier.
Serviciul Județean de Ambulanță funcționează în prezent cu 195 de salariați la care se vor adăuga cele trei posturi dacă acestea vor fi ocupate.

Vizualizări: 403

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: