Premii pentru micii dansatori din Rovinari

Trupa de dans Funny de la Clubul Copiilor Rovinari a obţinut locul al II-lea la Concursul Naţional de Dans „Dialogul Talentelor”, ce s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute în localitatea Beclean, judeţul Bistriţa Năsăud. Elevii pregătiţi de profesorul Diana Mecikowechi de la Clubul Copiilor şi Ana Maria Lungu de la Şcoala Generală nr. 1 din Rovinari au impresionat juriul cu prestaţia lor. De asemenea, eleva Giorgiana Alexandra Marcu a câştigat premiul special al concursului, fiind apreciată pentru graţia, talentul şi dezinvoltura cu care şi-a executat momentele artistice.

Trupa Funny este formată din: Alexandra Antofie, Patricia Ciotirca, Mălina Constantin, Adelina Isdruga, Alexandra Juravle, Andrea Lungu, Alexandra Marcu, Bianca Muşat, Ioana Denisa Pisc şi Izabela Teleianu.

Fetele sunt în clasa a V-a, la Şcoala nr. 1 din Rovinari. Echipa se pregăteşte pentru viitoarele concursuri. Unul este organizat de Palatul Copiilor Târgu Jiu, în data de 19 mai, iar cel de-al doilea de către Şcoala Populară de Artă, şi va avea loc în data de 2 iunie. La aceste competiţii de dans se anunţă o participare numeroasă din multe judeţe ale ţării.

Vizualizări: 2,215

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: