Primarul din Motru își filează contracandidatul

Campanie cu filaj la Motru, acolo unde competiția capătă alte sensuri. Deocamdată nu se știe niciun proiect propus de primar sau contracandidat, dar conflictul este la ordinea zilei.  


Campania electorală are altă semnificație la Motru, acolo unde principalii candidați sunt actualul primar PSD Cosmin Morega și liberalul Gigel Jianu, fostul primar.

Cei doi își transmit diverse mesaje prin rețelele de socializare, dar și fotografii din care rezultă că fiecare știe ce face celălalt.

Este absolut uluitor faptul că pe rețelele de socializare apar fotografii de la diverse terase și restaurante, cu diverși oameni, care capătă semnificații politice. Iar asta se numește campanie electorală. Cu asta este hrănită populația.

Primarul Morega a postat o fotografie în care apare candidatul PNL, Gigel Jianu, însoțit de o altă persoană, profesor de vioară în oraș. Fotografia e însoțită de un mesaj legat o eventuală angajare. Sunt oferite detalii, dar pare o poveste încurcată, dintr-o singură sursă, de data asta Morega, înțeleasă probabil doar de ei doi, nu și de motreni.

Așa că pare că motrenii vor avea parte de mai mult circ decât de dezbatere pe un program. 

Motru este un oraș mineresc, pe moarte, dat fiind că termocentrala care se alimenta cu lignit din zona aceasta, Turceni, e mai mult oprită.  Cât despre investiții, în Motru au fost deschise magazine, fiind încurajată partea de consum și cheltuieli, nu de venituri. Probabil cel mai mare exod al populației este din Motru, unde foarte mulți oameni sunt plecați la muncă în străinătate. 

Vizualizări: 2,328

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: