Omul lui Cârciumaru, primul pe lista de consilieri după Romanescu

foto: Alexandru Zaharia

Primarul PSD Marcel Romanescu și-a anunțat lista de consilieri locali pentru alegerile din 9 iunie. Lista este extrem de subțire, din cele două mari echipe, cea cu care a venit de la PNL, și cea găsită la PSD, a ieșit o echipă și mai mică. Lista lui Marcel Romanescu pare un continuu troc, fără să fie vreo clipă vorba de competență.


Mai mult, pe locuri eligibile sunt fostul director al Edilitara, Alexandru Zaharia, și actualul director al Edilitara, Adrian Dăianu. Zaharia este cunoscut ca fiind omul fostului primar Florin Cârciumaru, iar astăzi acesta este pe locul doi pe listă, după Romanescu. Romanescu l-a înlocuit, în 2021, pe Alexandru Zaharia cu Adrian Dăianu, la conducerea Edilitara Public, societatea care are un buget uriaș. După Zaharia, pe locul 3 este viceprimarul Bogdan Bejinaru, pe 4 Sorin Torop, angajat la DGASPC Gorj, iar apoi Adrian Dăianu, actualul director al Edilitara. Dăianu este președinte interimar la organizația PSD Târgu Jiu, dar asta nu l-a ajutat să obțină un loc mai în față.

Cel mai probabil el nici nu va rămâne consilier, dat fiind că este în incompatibilitate cu funcția de director la Edilitara. Mai departe pe listă sunt Dan Ilieș, Eugen Nodea și Adrian Rovența. Pe locul 9 este Daniela Vulpe, iar pe 10 Claudiu Fiu. Pe listă mai sunt și sunt Luis Popa, Emilian David, Ion Slivilescu, Gabriela Stoichițoiu, Gabriel Marin, Adrian Răscol, Bogdan Arsenie, dar și alte nume puse ca rezerve.

Vizualizări: 3,801

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: