Primesc peste două milioane de lei să distribuie lapte în școlile din Gorj

Consiliul Județean Gorj a reluat licitația pentru a găsi un furnizor de lapte în școlile din județ. La prima încercare, nu s-a prezentat nimeni. Au fost depuse oferte doar pentru corn și mere.

Furnizarea şi distribuția de lapte și produse lactate în cadrul Programului pentru școli al României au fost scoase, din nou, la licitație de Consiliul Județean. Suma alocată pentru a asigura elevilor gorjeni lapte, în fiecare zi, până la finalul anului școlar, este de circa 2,1 milioane de lei. Data limită pentru depunerea ofertelor este 1 noiembrie.

Consiliul Județean a mai încercat o dată să găsească furnizori pentru a le distribui copiilor lapte, corn și mere. A primit oferte doar pentru produsele de panificație și mere, așa că instituția s-a văzut nevoită să reia procedura pentru lapte. “Pentru lapte de consum, produse lactate, săptămâna viitoare, reluăm procedura. Nu ştiu care sunt motivele. Poate preţul, dar avem obligaţia legală de a repeta procedura neavând nicio ofertă. Fiecare ofertant a cerut majorarea termenului de depunere a ofertei pentru că era normal. Cu siguranţă, nu se mai încadra nimeni în preţurile estimate la nivelul anului 2017 având în vedere majorările din ultimul timp”, a declarat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

Vizualizări: 1,148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: