Probleme medicale la Universitatea Craiova

Costel Gâlcă, antrenorul celor de la Universitatea Craiova, ar putea fi nevoit să se descurce în acest final de sezon fără MVP-ul din victoria cu Sepsi, Denil Maldonado. Acesta nu este singurul jucător care s-a accidentat în partida cu Sepsi, Koljic şi Bancu acuzând şi ei probleme medicale, fiind în cele din urmă înlocuiţi.

Denil Maldonado s-a accidentat destul de grav la meciul de la Sf. Gheorghe şi poate rata finalul de sezon. Pe finalul meciului din deplasare cu Sepsi, Maldonado a intervenit in extremis prin alunecare pentru a degaja mingea de pe linia porţii sale, la o fază în care atacantul gazdelor, Debeljuh, era într-o poziţie clară de ofsaid, dar asistentul nu a semnalizat şi Maldonado s-a aruncat „la sacrificiu” pentru a evita golul, cu preţul unei accidentări.

Stoperul hondurian a fost desemnat MVP-ul partidei Sepsi -. Universitatea Craiova, în care a reuşit să deschidă scorul, a iniţiat faza celui de-al doilea gol al oltenilor, cu o pasă excelentă pentru Vlădoiu, şi pe final de joc a avut această intervenţie pe linia propriei porţi, care nu ar fi avut loc dacă asistentul semnaliza ofsaidul evident.

În urma RMN-ului, s-a constatat că Denil Maldonado are o întindere de ligamente la genunchi şi va fi protejat în următoarele meciuri, pentru a nu risca o accidentare şi mai gravă, care l-ar face indisponibil până la finalul anului.

Denil Maldonado nu este singurul jucător care s-a accidentat în partida cu Sepsi, Koljic şi Bancu acuzând şi ei probleme medicale, fiind în cele din urmă înlocuiţi.

Dacă Bancu ar putea fi recuperat pentru meciul cu CFR Cluj, în privinţa lui Koljic nu sunt şanse de a fi pe teren în duelul programat joi, ora 21.45, pe „Ion Oblemenco”.

Vizualizări: 898

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: