Reorganizare în Primăria din Rovinari. Câți salariați pleacă acasă

Primarul din Rovinari, Robert Filip, se arată nemulțumit de o parte dintre angajații din instituția pe care o conduce. Acesta spune că sunt unii care nu prea au activitate și pierd vremea pe la cafele. Astfel, în perioada următoare, edilul anunță ca va avea loc o reorganizare, mai exact o triere a angajaților.

Edilul din Rovinari, Robert Filip, le-a pus ”gând rău” unor subalterni din primărie. Acesta spune că, începând de săptămâna viitoare, va avea loc reorganizarea, iar un număr de 15-20 de persoane urmează să plece din instituție. De asemenea, primarul Filip spune că își asumă acest lucru, chiar dacă bătălia electorală este aproape.

”Mi-am asumat acum câteva luni că voi face o reorganizare în primărie, dar din păcate a venit pandemia și nu am putut să mă ocup de treaba asta și am avut alte priorități. Săptămâna viitoare începe reorganizarea la Rovinari, acum, în perioada campaniei. Vreau să vă spun că, la ce am văzut eu până acum, lucrurile funcționează destul de greu. Am simțit-o și eu pe piele mea. Sunt niște oameni care nu-și văd de treabă, care stau la cafele și se plimbă. Vor pleca în jur de 15-20 de oameni și vom funcționa foarte bine cu oameni mai puțin. Nu îmi e teamă că pierd câteva sute de voturi. Îmi asum acest lucru, iar cu banii ăia fac altceva”, a spus Robert Filip, primarul din Rovinari, la Tele 3.

Posturile vor fi desființate, iar în privința salariilor, edilul spune că acestea nu vor crește, chiar dacă numărul de angajați va fi mai mic. În acest moment, Primăria Rovinari numără în jur de 106 salariați.

Vizualizări: 3,420

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: