„Românii au talent!” a revenit în forță cu două Golden Buzz

”Românii au talent!” a revenit în forță cu ediția #13magic fiind lider de audiență vineri seară. Conform datelor oficiale, aproape jumătate din televizoarele din România au urmărit Pro Tv în intervalul în care a fost difuzat show-ul.

Pro Tv continuă astfel seria show-urilor de succes din seria ”Românii au talent!”, iar noua ediție care a debutat vineri a înregistrat o cotă de piață de 44.5% în intervalul difuzării programului.

Surpriza plăcută a acestei ediții a fost Rareș, un băiețel de 7 ani din Botoșani pasionat de actorie, care a învățat atât de multe poezii, monologuri și texte de proză, încât le-a pierdut numărul. Jurații au rămas fără cuvinte după monologul rostit de puștiul în vârstă de 7 ani pe scena talentelor iar gazdele show-ului, Smiley și Pavel Bartoș, au apăsat Golden Buzz-ul. „Am făcut-o mândră pe mama!”, a spus Rareș, după care a început să plângă.

O altă surpriză ce a ridicat juriul în picioare a fost Bad Salsa, un duo indian de dansuri salsa care și-a câștigat faima după ce a luat trofeul în cel de-al patrulea sezon de la India's Got Talent. Cei doi artiști s-au antrenat la ”The Bivash Academy of Dance”, care este una din cele mai prestigioase academii de dans din India.

Artiștii din India au avut un show absolut senzațional, care i-a făcut pe Pavel Bartoș și pe Smiley să ofere al doilea Golden Buzz din acest sezon.

Galerie foto



Vizualizări: 975

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: