Singleton a debutat la ACS, Jordan mai aşteaptă

ACS  Târgu Jiu a avut un meci dificil în ultima etapă cu CSM Târgu Mureş şi prin prisma lotului afectat de plecarea a trei jucători  de bază. Deşi au legitimat cu o zi înaintea jocului unul dintre cei doi jucători americani care au venit la Târgu Jiu să suplinească absenţele celor care au plecat, acest lucru nu a fost suficient ca echipa să poată obţine un rezultat bun în faţa mureşenilor.

Debutantul  „cerbilor”, Nicholas Montez Singleton,  are 27 de ani şi a jucat mulţumitor în meciul cu CSM Târgu Mureş.  Singleton a fost lăudat după meci de antrenorul Claudiu Alionescu pentru plusul de viteză  adus în jocul gazdelor, chiar dacă nu a avut prea mult timp pentru a se adapta la baschetul din ţara noastră: „Pentru Singleton este un debut bun. Aşa cum spuneam, este un jucător care creează periculozitate, pătrunde foarte bine, este rapid, creează şi pentru alţii. Este abia la început, nu ne putem aştepta să facă minuni, nu este un Dumnezeu, vine după o perioadă de inactivitate de câteva luni. Eu sper ca de la meci la meci să se acomodeze cât mai bine, să se pună la punct şi cu pregătirea fizică, şi să ne ajute pentru meciurile care urmează”. Fiind un baschetbalist dinamic cu putere de pătrundere şi capabil să dea pase decisive,  Singleton s-a remarcat şi a reuşit 19 puncte şi 4 pase decisive la primul său joc în tricoul ACS.

Cel de-al doilea  american sosit săptămâna trecută, Martin Jordan, de 26 de ani, nu a putut debuta pentru că nu era încă legitimat. De altfel, clubul a anunţat că au semnat chiar în ziua jocului oficial, situaţia legitimării lor fiind incertă. Jordan poate juca pe poziţiile 4 şi 5 şi va debuta, cel mai probabil, la finalul acestei săptămâni. “Sperăm ca lui să-i fie rezolvată cartea verde până la meciul cu Sighetul. Nu a putut juca acum  pentru că această carte verde nu a sosit, de aceea l-am şi schimbat, în speranţa că poate, printr-o minune, cu o oră înainte de meci va veni. Nu s-a întâmplat acest lucru, dar avem speranţe că se va rezolva până la următorul meci”, a precizat Claudiu Alionescu.

Totuşi un al doilea debut a avut loc la acest meci, este vorba de juniorul Mihai Bădiţă de doar 15 ani de la CSS Târgu Jiu.

Vizualizări: 404

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: