Spitalul Județean, criticat în mediul online. Fost pacient: Zero interes din partea medicilor!

Spitalul Județean este criticat în termeni duri de foștii pacienti. În timp ce, reprezentanții unității medicale prezintă "mesaje de mulțumire" din partea celor care au beneficiat de îngrijiri medicale, pe Internet comentariile te fac să o ocolești. De critici nu au scăpat nici medicii. 

Pacienții acuză lipsa de interes și neprofesionalismul cadrelor medicale. 

"Zero interes din partea medicilor și asistentelor. De parcă nu ar fi oameni.Nu te bagă nimeni în seamă. Șpaga e în floare... nu dai, nu se uită la tine, tipic romaneste" afirmă un fost pacient care s-a semnat Julian Adrian. 

O gorjeană povestește, cu amănunte, cum și-a pierdut soțul după ce acesta a fost internat în Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. 

"Soțul meu a fost internat timp de o săptămână în secția Boli Infecțioase. Soțul meu a făcut șoc septic sub îngrijirea dr. Manea, o nulitate cu diplomă. I -au cedat organele rând pe rând, rinichii s-au decompensat, apoi a scăzut saturația de oxigen, apoi a făcut infarct - totul din cauza infecției. Un tomograf efectuat când i s-au decompensat rinichii, i-ar fi salvat viata soțului meu. A ajuns prea târziu la Craiova, a mai supraviețuit 4 săptămâni. Feriți-vă de acest spital și de această nulitate cu diplomă!", este mărturia Emiliei.

Vizualizări: 3,940

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: