Sufocat de gunoaiele vecinului. "Nu mai pot să stau. Sunt și șobolani"

Mai mulți cetățeni din localitatea gorjeană Jupânești spun că au ajuns la limita răbdării din cauza unui vecin. Oamenii spun că bărbatul și-a umplut curtea cu tot felul de deșeuri, iar vara mirosul este greu de suportat și iarna sunt invadați de rozătoare.

O familie din Jupânești a ajuns să nu mai reziste în propria gospodărie din cauza vecinului. Conform acestora, bărbatul a adunat tot felul de gunoaie pe care le-a depozitat în curte. Viorel Greiere declară faptul că a făcut nenumărate sesizări la Garda de Mediu Gorj, însă i s-a comunicat că vor fi luate măsuri. Și primarul a încercat să-l convingă să adune gunoaiele, însă fără rezultat.

”Este un focar de infecție aici. Nu mai pot să stau. Am și o fetiță. Sunt șobolani, vin broaște și reptile. Vă luați cu mâinile de cap dacă vedeți de este aici. Sunt tone de gunoaie în curtea lui. A adunat tot ce a prins. Peste drum este și o fântână din care bem mai mulți oameni. Am anunțat și Garda de Mediu. Au venit de mai multe ori și ne-au spus că s-a înaintat în tribunal și că o să se ia măsuri. A venit și domnul primar. I-a zis să strângă gunoaiele, dar degeaba, nu ascultă. Și Garda de Mediu l-a rugat, dar nimic. Nici la groapa de gunoi nu e ca aici. Vara miroase îngrozitor. De ani de zile ne chinuim așa”, a spus Viorel Greiere. 

Vizualizări: 7,582

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: