Suporterii anunţă rezilierea contractelor antrenorilor şi jucătorilor de la Pandurii

Pandurii Târgu Jiu nu mai are nici un jucător sub contract şi nici antrenori în staff-ul tehnic. Anunţul nu este făcut de club ci de suporterii echipei Pandurii care arată spre administratorul special Daniela Şerban despre care susţin că le-ar fi reziliat acestora contractele cu clubul.

Suporterii echipei Pandurii sunt revoltaţi şi au luat atitudine pe paginile oficiale, acolo unde publică şi informaţii prompte de la toate meciurile echipei, inclusiv cele din deplasare. Aceştia au anunţat că actuala conducere a clubului ar fi reziliat marţi contractele tuturor jucătorilor şi antrenorilor. Clubul Pandurii nu a anunţat nimic oficial în acest sens, dar, dacă se confirmă, nici nu ar mai avea cine să anunţe, fiind demis şi staff-ul administrativ.

Mai mult, suporterii arată spre actualul administrator special de la Pandurii, jurista de la CEO Daniela Şerban, despre care susţin că ar fi în spatele acestui demers făcut împotriva echipei. „Destinele clubului Pandurii sunt luate de o doamnă de la Işalniţa, pe numele ei Daniela Şerban. Transferurile nu a putut să le rezolve, doar să distrugă clubul a putut!”, este acuzaţia pe care suporterii pandurilor au publicat-o pe pagina „Pandurii Târgu Jiu, o echipă, un oraş!”, tot acolo anunţând că s-au reziliat contractele tuturor jucătorilor şi antrenorilor.

„Nu vrem să moară Pandurii și nici nu o va face! Așteptăm o poziție oficială din partea tuturor, inclusiv a doamnei Șerban!”, au mai scris suporterii, clubul Pandurii neavând încă nici o poziţie oficială în ceea ce priveşte această acţiune greu de înţeles a conducerii, în condiţiile în care înainte de finalul sezonului se vorbea public de formarea unei noi echipe şi de atacarea promovării în sezonul viitor. Greu de înţeles este şi faptul că reprezentantul CEO, jurista Daniela Şerban,  încă mai conduce clubul Pandurii, deşi CEO s-a retras din asociere şi nu mai finanţează echipa.

Suporterii merg mai departe şi speculează că ar exista alte interese în spatele numirii juristei Daniela Şerban la conducerea clubului Pandurii, afirând că este doar un "interpus". Aceştia le cer antrenorilor echipei Pandurii să iese public şi să spună adevărul despre situaţia de la club.

Galerie foto



Vizualizări: 1,853

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: