Surse: Ion Ruşeţ, secretar general ALDE Gorj

Fostul senator Ion Ruşeţ este noul secretar general al ALDE Gorj, susţin surse politice. Contactat telefonic pentru o confirmare, Ruşeţ a spus: Nu vă pot spune nimic, pentru că încalc regulamentul. Acesta a crezut probabil că este sunat pentru probleme legate de Complexul Energetic Oltenia. Copreşedintele Dian Popescu nu a confirmat, dar nici nu a infirmat zvonul. Acesta s-a rezumat în a declara că în echipa sa vor veni oameni politici de valoare. Dian Popescu l-a exemplificat pe avocatul Pecingină, despre care spune că ocupă funcţia vicepreşedinte. Pecingină nu este însă dispus să facă echipă cu Ruşeţ.

Noul copreşedinte ALDE Gorj, Dian Popescu, nu a confirmat, dar nici n-a infirmat zvonurile privind aducerea lui Ion Ruşeţ în funcţia de secretar general ALDE Gorj. Acesta susţine că în ALDE Gorj au venit şi vor mai veni oameni politici de valoare. Dian Popescu l-a exemplificat pe Gheorghe Pecingină, despre care spune că ocupă funcţia de vicepreşedinte. „E prematur să discutăm acum despre persoanele care vor mai veni în ALDE Gorj. Cert este că deja au venit şi vor veni oameni de valoare alături de mine. Un exemplu concret este Gigi Pecingină, care va ocupa funcţia de vicepreşedinte. În cel mult două săptămâni vom constitui biroul”, a declarat Dian Popescu.
Avocatul Pecingină refuză să facă echipă cu Ion Ruşeţ. „Dacă domnul Dian Popescu vrea să-l ia pe Ion Ruşeţ în echipă, eu mă voi retrage. Nu mai vreau să intru în nici un proiect cu Ion Ruşeţ”, a declarat Pecingină. Contactat telefonic pentru o confirmare, Ruşeţ a spus: „Nu vă pot spune nimic, pentru că încalc regulamentul”. Acesta a crezut probabil că este sunat pentru probleme legate de Complexul Energetic Oltenia, închizând telefonul înainte de a-i fi pusă întrebarea.
Dian Popescu speră şi să-i facă pe foştii lideri ALDE să renunţe la demisiile provocate de venirea sa în alianţă şi recunoaşte că în trecut a făcut o greşeală faţă de Dorin Taşcău. „Vreau să vă spun că îmi doresc să se renunţe la acele demisii. Sper ca Dorin Taşcău să revină asupra demisiei sale şi îmi asum faptul că am făcut o greşeală politică faţă de el, cu câţiva ani în urmă”, a declarat Dian Popescu.
ACHIZIŢII
Aceleaşi surse din cadrul ALDE Gorj susţin că Dian Popescu este interesat de aducerea în partidul său a liberalilor Cosmin Ceauşescu, Mădălina Ciolocoi şi Ninel Muja.

Vizualizări: 2,055

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: