„Totul despre femei”, spectacol caritabil la Târgu Jiu

Clubul Rotary din Târgu Jiu invită iubitorii teatrului să participe luni, 18 iunie, de la ora 19.30,  la un spectacol de teatru în scop caritabil. Teatrul „Arte dell’Anima” va prezenta la Târgu Jiu cea mai nouă producţie a sa, piesa „Totul despre femei”, de Miro Gavran, în regia lui Felix Crainicu. Corina Dănilă, Crina Linţă şi Adriana Titieni vor juca în această comedie romantică. Spectacolul a fost produs în urma celei de-a cincea ediţii a concursului „Anima pentru societate” şi va avea premiera pe 10 iunie, la Bucureşti.

„Într-un melanj unic, „Totul despre femei” aduce o poveste de iubire, una de carieră şi una de prietenie, plus un conflict puternic stârnit de trei fetiţe la grădiniţă. Nu e suficient? Adăugăm o luptă plină de gelozie între respectabilele nanogenare îndrăgostite şi imaginea este completă”, a transmis Ştefan Ghimişi, preşedintele Rotary Târgu Jiu.   

Sumele atrase în urma evenimentului vor fi folosite pentru renovarea şi modernizarea unui salon de la Secţia Neonatologie a Spitalului Judeţean Gorj. Invitaţiile se pot obţine la nr. de telefon: 0757/063.989 sau la e-mail: [email protected].

Vizualizări: 926

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: