Trupa Carla's Dreams a salvat mii de vieți. Cine le-a pus în pericol! - video

Tragedia de la Colectiv, la un pas de a se repeta pe o scară mult mai mare la Piatra Neamț. Un mall din oraș a organizat un concert Carla's Dreams, la care au venit circa 6.000 de oameni, în majoritate copii și adolescenți. Sistemul de aerisire nu a făcut față, căldura fiind sufocantă de la început. O persoană a leșinat după prima piesă, iar trupa a vrut să oprească spectacolul. Fanii au cerut să continue, artiștii au încercat, dar au urmat noi leșinuri.

 "Baieti iesim, serios, noi nu mai cantam. Nu se poate. Sincer, e prea cald. Conditii de concert aici nu-s, nici pentru noi, nici pentru voi. Mai ales pentru voi si mai ales ca s-a incalzit. Nu se mai poate, noi am incercat, dar nu. Va rog frumos, fara sa va impingeti, hai sa mergem spre iesire! Va rog frumos!", le-a spus solistul trupei din Chisinau celor din public.

Trupa a postat un mesaj dur pe facebook.

Am oprit concertul din Piatra Neamt.
Temperatura imposibil de suportat pentru public, mai ales pentru copii.
Mai multe persoane (inclusiv copii) care si-au pierdut cunstienta.
Vom actiona legal. Oamenii au venit la un concert si nu la "mall" si, cu toate ca legal nu este responsabilitatea noastra, Va rugam sa ne scrieti pe [email protected] pentru asistenta juridica gratuita in sensul acestui caz.
De asemenea vom sesiza toate organele competente pentru a "sensibiliza" afaceristii care au adus 2 (DOUA!!!!!) baxuri de 6 sticle de jumatate de litru chiar cand a vazut prima persoana scoasa de ambulanta din sala supraplina!
Nu ne vom lasa si ii rugam pe cetatenii din Piatra Neamt sa se solidarizeze in acest caz. Putea fi mult, MULT MAI GRAV!
Acum depunem plangere la politie si lucram la sesizarile necesare.
Asa concerte NU trebuie sa aiba loc niciodata!
Ne cerem scuze de la toti care au venit cu sufletul deschis acolo, dar altfel nu puteam proceda.
Post fara poza. Si prima data Va rugam -
SHARE! Sa raspunda!
P.S. Sa raspunda.

Vizualizări: 1,835

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: