UCB Târgu Jiu a perfectat un nou transfer

Reuniți recent pentru a se pregăti de play-off, handbaliștii universitari gorjeni au primit întăriri. Clubul Sportiv Universitar Constantin Brâncuși din Târgu Jiu a anunțat perfectarea unui nou transfer.

Formația gorjeană a ajuns la un acord cu pivotul Claudiu Marin în vederea perfectării transferului la echipa de ligă secundă. Jucătorul are 25 de ani și a mai evoluat și în trecut pentru formația gorjeană, acesta revenind acum la Târgu Jiu. „Clubul Sportiv Universitar "Constantin Brâncuși" din Târgu Jiu a perfectat cel de-al doilea transfer  in perspectiva play-off-ului de promovare în Liga Zimbrilor la handbal masculin. Având în vedere play-off-ul de promovare în Liga Zimbrilor, la care vor participa handbaliștii universitari gorjeni,  clubul nostru a ajuns la o înțelegere valabilă până la sfârșitul sezonului cu jucătorul Claudiu Marin. În vârstă de 25 de ani, jucătorul evoluează pe postul de pivot, făcând foarte bine și faza defensivă”, a anunțat oficial clubul universitar.

Conducerea clubului anunță că vor mai urma și alte transferuri până la startul play-off-ului de promovare în Liga Zimbrilor.

Vizualizări: 405

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: