Transferul cu care Craiova vrea să dea lovitura

Universitatea Craiova vrea să dea o lovitură și să aducă un internațional costarican care a jucat la New York City. Oltenii vor să îl aducă în Bănie pe Ronald Matarrita, un internațional costarican care a fost coleg cu Alex Mitriță.

Patronul Mihai Rotaru încearcă să acopere golul lăsat de accidentarea gravă a lui Nicușor Bancu și are o listă de cinci nume din care va alege înlocuitorul căpitanului/ Cnform celor de la ProSport, pe lângă obiectivul deja cunoscut numit Opruț, Universitatea Craiova a înaintat o ofertă și pentru Ronald Matarrita. În vârstă de 28 de ani, Matarrita este un internațional din Costa Rica și a evoluat în MLS, la New York City și Cincinnati.

Are 28 de ani, e născut în Costa Rica și în prezent e liber de contract. Poate juca pe banda stângă ca fundaș, dar și în linia mediană. A jucat la New York City, acolo unde a fost coleg cu Alex Mitriță, unul dintre cei mai apreciați jucători ai celor de la Universitatea Craiova, dar și la Cincinnati. A bifat 54 de meciuri pentru echipa națională și a înscris trei goluri.

Vizualizări: 2,759

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: