Veste cumplită pentru o mare campioană la tenis. Are două tipuri de cancer

Una dintre cele mai mari campioane din lumea tenisului mondial a fost diagnosticată cu două tipuri de cancer, la sân și gât. Martina Navratilova a avut cancer mamar în 2010 când a fost operată dar boala a recidivat.

Martina Navratilova, câștigătoare a 18 titluri de Grand Slam la simplu, trece prin momente cumplite din cauza bolii acestui secol. Marea campioană americană de origine cehă a fost diagnosticată atât cu cancer la gât, cât și la sân. Navratilova a mai avut cancer mamar în 2010, iar boala a recidivat, acum având două tipuri de cancer.

Navratilova a anunțat că va începe tratamentul la New York la sfârșitul acestei luni. Campioana în vârstă de 66 de ani, a precizat că ambele tipuri de cancer au fost detectate într-un stadiu incipient: „Am primit o dublă lovitură, dar se poate rezolva și sper la un rezultat favorabil”, a spus Martina, potrivit BBC. „Va fi foarte greu, dar voi lupta cu tot ce am”, a adăugat marea campioană, care a depistat cancerul după ce observat un ganglion limfatic mărit la gât în ​​timpul Turneului Campioanelor desfășurat în noiembrie la Fort Worth, Texas. O biopsie ulterioară a evidențiat că Martina Navratilova are cancer la gât în ​​stadiul 1. În timpul testelor, i s-a descoperit și un nodul la sân, iar medicii au constatat că cele două tipuri de cancer nu au legătură între ele, a informat ProSport.

Navratilova se pregătea să comenteze meciurile de la Australian Open, în studioul televiziunii Tennis Channel, însă a fost nevoită să își schimbe planurile și va analiza meciurile de la distanță.

Vizualizări: 2,431

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: