Vezi ce medici participă la Cupa Sănătăţii de la Rânca

Tot personalul medical din Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu este aşteptat spre finele lunii la Rânca, acolo unde va fi organizată Cupa Sănătăţii. Ca în fiecare an, și în acest sezon sunt așteptați peste 100 de medici, asistente medicale şi muncitori din cadrul unităţilor medicale.

 Ginecologul Vasile Stănculete este și în acest an organizatorul Cupei Sănătății la Rânca. Medicul a început deja să contacteze personalul medical dornic să petreacă două zile la Rânca. Cert este că Stănculete mizează pe o participare cât mai mare din partea personalului medical. ”Eu nu mai schiez de mult, dar îmi place, am pasiunea asta a muntelui. Eu zic că adunăm 100 de participanți. Noi facem asta mai mult pentru copii, o facem și pentru imagine, să promovăm Rânca. Toți primesc diplome, cupe. Evenimentul are loc în perioada 17-19 februarie”, a spus Vasile Stănculete, medic ginecolog.

Printre medicii care vin an de an la Rânca să schieze în cadrul evenimentului se numără pediatrul Marian Dumitrescu, dar și medicul ORL, Gheorghe Stanciu. La capitolul copii, fără să fie modest, medicul Stănculete spune că băiatul lui, în vârstă de zece ani, s-a remarcat în fiecare an. ”Dintre medicii mai bătrâni schiază și acum Marian Dumitrescu, pediatrul, este nelipsit, și doctorul Gheorghe Stanciu, vine și el și schiază. Mai vin medici și din alte județe, doctorul Neamțu de la Hunedoara, care schiază foarte bine. E vorba despre generația asta a doctorilor mai bătrâni. La copii, de ce să nu spun, și al meu s-a remarcat, a fost pe primul loc”, a mai spus Vasile Stănculete, medic ginecolog.

Organizatorul speră ca și anul acesta băiatul lui să facă o figură bună. „Acum nu-i mai place cu schiurile, merge cu placa. Băiatul meu are zece ani și de la patru ani am încercat să-l pun pe schiuri, dar am reușit la cinci ani. De la cinci ani practică, schiază foarte bine, dar acum este mai atras de placă, vrea să încerce și alte lucruri noi”, a spus Vasile Stănculete.

Vizualizări: 2,208

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: