Vezi ce profesori primesc gradații de merit

Profesorii gorjeni care au solicitat Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Gorj gradații de merit au aflat deja ce punctaje au obținut la evaluarea dosarelor și știu dacă primesc sau nu acest supliment la salariu. Cadrele didactice nemulțumite pot depune contestații până vineri după amiază la secretariatul ISJ Gorj.

Peste 200 de profesori au solicitat gradații de merit, deși au știut de la bun început că ISJ Gorj va acorda în acest an doar 97 de gradații de merit. Cine a obținut cel mai mare punctaj, acela va obține și gradație de merit timp de cinci ani. ”Au fost 97 de gradații de merit acordate, candidații au știut de la început câte locuri sunt alocate fiecărei discipline, iar de miercuri au fost afișate punctajele obținute de fiecare candidat în parte și evident în limita locurilor acordate știu cei care au câștigat sau pot câștiga gradație de merit. Spun care pot pentru că joi și vineri se mai pot înregistra contestații la secretariatul ISJ Gorj, urmând ca după aceea să avem rezultatele finale și să știm cu certitudine care sunt cadrele didactice răsplătite”, a spus Georgeta Popescu, purtător de cuvânt ISJ Gorj. Cele mai multe gradații de merit le-au fost distribuite directorilor de școli și învățătorilor.
De exemplu, pentru limbile moderne s-au alocat doar șapte gradații de merit, însă s-au depus 14 dosare. Cele mai mari șanse să obțină gradațiile le au Mihai Melania, profesor de franceză la Liceul de Arte, aceasta obținând cel mai mare punctaj, urmată de Loredana Stoian, profesor de franceză la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu”, Mirela Tămiși, Roxana Bunăiașu, Rodica Calotă, Ovidiu Arsenie și Aurelia Dan, majoritatea profesori de limba engleză tot la CNTV. La învățători s-au alocat 10 gradații de merit, dar cele mai mari șanse le au dascălii: Gabriela Cimpoeru de la Liceul Sportiv, Anca Bouleanu de la Școala Gimnazială ”Alexandru Ștefulescu”, Adriana Rădoi, Lidia Pîrvulescu.

Vizualizări: 575

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: