Victorie norocoasă pentru Gilortul cu FCU Craiova 2

Gilortul Târgu Cărbunești a câștigat în prelungiri disputa cu satelitul celor de la FCU Craiova. Jucătorii lui Mario Găman au tratat mai lejer acest meci și s-au întrecut în ratări în fața juniorilor olteni.

În prima parte a meciului Bogdan Dănăricu, Marian Habet și Ionuț Gîlcescu au ratat ocazii importante la poarta apărată de Firulescu. Doar intervențiile acestuia au făcut ca scorul să rămână alb până la pauză iar în actul secund jucătorii Gilortului au avut o evoluție inexplicabil de palidă.

La 9 minute de la pauză, jucătorul oaspeților, Andrei Stăncălie,  a deschis scorul pentru oaspeți în urma unui contraatac iar Gilortul era la un pas de a pierde pe teren propriu.

Din fericire Gîlcescu a reușit dubla în minutele de prelungire și a adus victoria gazdelor.

„Băieții noștri s-au scos în prelungiri și au câștigat norocos prin dubla lui Ionuț Gîlcescu. La primul gol Bogdan Lazăr a centrat de pe dreapta, Constantin Roncea a trimis cu capul în fața porții și Ionuț Gîlcescu a reluat în plasă de la 10 m. La ultima fază de joc, Dragoș Săulescu a centrat de pe dreapta pentru Ionuț Gîlcescu și acesta a înscris din întoarcere, de la colțul careului mic. Victorie norocoasă în urma căreia băieții noștri trebuie felicitați doar pentru rezultat”, a fost concluzia gazdelor după această victorie norocoasă.

Săptămâna viitoare, de la ora 17:00, Gilortul va întâlni Universitatea Craiova 2 pe Stadionul Aripile din Craiova.

Vizualizări: 612

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: