Victorie pentru Junioarele 3: CSS Drobeta– CSM Târgu Jiu 19-24

Echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu Jiu şi-a trecut în cont a doua victorie consecutivă având un start excelent de campionat. Echipa pregătită de Radu Costel a câştigat meciul din etapa a doua a Campionatului Național rezervat junioarelor 3 în faţa echipei CSS Drobeta Turnu Severin, scor 24-19.

Meciul a fost unul destul de echilibrat, mai ales în prima repriză, în care s-au înscris puţine goluri. Totuşi, echipa lui Radu Costel a avut un plus de consistenţă în faţa porţii adverse şi a intrat la vestiare cu un avans de 2 goluri, 9-7 la pauză pentru gorjence, a informat csmtargujiu.ro. Repriza secundă a fost ceva mai animată, dar tot cu CSM Târgu Jiu la cârma jocului. Elevele lui Radu Costel au terminat confruntarea de la Severin la +5 pe tabelă, scor 24-19. Echipa a fost susţinută la Severin de o micuţă, dar inimoasă galerie. Radu Costel a făcut o scurtă analiză a meciului de la Severin pentru site-ul oficial, precizând că gazdele au dat o replică bună după dar nici echipa sa nu a fost în cea mai bună formă: ”Un meci destul de dificil. Mă aşteptam ca înfrângerea suferită în faţa Sibiului, gazdele să îşi apere orgoliul cu mai multă forţă. Suferim un pic la capitolul omogenitate, dar şi la prospeţimea fizică. Avem cele 3 fete, surorile Popescu şi Ştefania Buşe care ieri au evoluat destul de mult în meciul câştigat de junioarele 2 ale CSM în faţa Caracalului. Încă nu prezentăm un joc care să ne mulţumească pe deplin. La acest nivel, de junioare 3, nici nu putem emite astfel de pretenţii. Încercăm să scăpăm de greşelile individuale şi de ratările din situaţii de „singur cu portarul”. Sper ca de la meci la meci să arătăm o altă atitudine care să ne permită, la finalul celor 50 de minute, să ne bucurăm şi de evoluţie, nu doar de rezultat”.

Cea mai bună marcatoare din echipa lui Radu Costel a fost Ştefania Buşe, care a marcat 7 goluri. Ea a fost urmată de Beatrice Popescu, cu 6 goluri. Andreea Mindoiu şi Alexandra Popescu au marcat câte 5 goluri, iar Cleopatra Pîslaru 1g.

CSM Târgu Jiu Junioare 3: Teodora Rușeț, Cleopatra Pîslaru, Raisa Pagnejer, Patrizia Ştefu, Dana Totan, Anastasia Găvănescu, Andrada Văduva, Beatrice Popescu, Ștefania Ciobanu, Alexandra Popescu, Maria Cîrciumariu, Cătălina Ungureanu, Maria Cojocaru, Ștefania Bușe, Carla Logăscu, Andreea Mindoiu. Antrenor: Radu Costel.

Vizualizări: 344

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: