Vizită confirmată: Viorica Dăncilă vine în Gorj

Premierul României, Viorica Dăncilă, vine, duminica viitoare, în județul Gorj. Alături de alți trei miniștri, de la Agricultură, Finanțe și Ape, Dăncilă va fi prezentă la Novaci. Acolo sunt programate întâlniri cu fermierii din zona de sub munte. Premierul va participa și la „Urcatul oilor la munte”, eveniment organizat în week-end, la Novaci.

Vizita Vioricăi Dăncilă în Gorj a fost confirmată de liderul PSD Gorj, Mihai Weber: „Avem confirmarea că, pe data de 19 mai, la Novaci, va fi prezentă doamna prim-ministru, alături de ministrul Agriculturii, domnul Petre Daea. Vom avea întâlniri cu mai mulți fermieri. Tot ce înseamnă agricultură va fi prezent acolo, ca și componentă. De asemenea, ministrul Finanțelor, domnul Teodorovici, va fi prezent în perioada respectivă în Gorj. Și domnul Deneș va veni pentru că știți că am avut plăcerea să-l avem în vizită la Gorj pe domnul Deneș. Chiar în zona Novaci, datorită pagubelor produse de inundațiile din 2014, a fost necesară o intervenție, o investiție. Vorbim de 9 kilometri de reabilitare a albiei Gilort și sunt convins că s-au găsit soluții ca aceasta să fie realizată pentru că punea în pericol siguranța cetățenilor din Novaci și Bengești Ciocadia, din apropierea râului Gilort”.

Sâmbătă, este așteptat în Gorj și secretarul de stat Doru Vișan. Acesta va avea o întâlnire cu oficiali ai Complexului Energetic Oltenia. „Va veni și un reprezentant din Ministerul Energiei. Pe data de 18, aș dori să facem o vizită într-o zonă unde își desfășoară activitatea Complexul Energetic Oltenia. Este necesară și prezența unor oficiali din Ministerul Energiei. Dacă nu la nivel de ministru, cu siguranță domnul secretar de stat Doru Vișan va fi prezent la Gorj”, a mai transmis Mihai Weber.

Vizualizări: 2,493

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: