Vlaicu se reîntoarce la PSD. Ce l-a supărat!

Marius Vlaicu, lider al UNPR Gorj, a trecut la PSD împreună cu 20 de organizaţii locale. Marius Vlaicu şi colegii săi au fost deranjaţi de fuziunea UNPR cu PMP. Nemulţumirea lui Marius Vlaicu s-a accentuat din cauză că nu a primit o funcţie de conducere în PMP. Funcţia de prim-vicepreşedinte i-a revenit lui Gheorghe Cocină, fostul preşedinte al UNPR Gorj.

Marius Vlaicu şi-a completat miercuri adeziunea la PSD. Acesta susţine că peste 100 de membri UNPR îl vor urma. În prima fază, despre vorba despre organizaţiile de la Stejari, Drăguţeşti, Runcu, Scoarţa, Plopşoru, Stăneşti, Bărbăteşti, Arcani, Bengeşti-Ciocadia, Bustuchin, Cătunele, Mătăsari şi Muşeteşti. „La Stejari, domnul Marian Spătaru a ieşit consilier local, dar a renunţat la mandat şi a trecut la PSD împreună cu toată organizaţia locală. La Turceni rămân doar 2 consilieri locali UNPR, candidatul nostru de acolo, Liviu Traşcă, vine cu o parte din echipă către PSD. Mai sunt şi alte organizaţii ai căror preşedinţi nu au reuşit să-şi depună miercuri adeziunile”, a declarat Marius Vlaicu, fost prim-vicepreşedinte al UNPR Gorj. Vlaicu a recunoscut că pierderea funcţiei de conducere a cântărit mult în decizia sa de a pleca la PSD. În urma evaluării făcute de liderii de la centru, funcţia de prim-vicepreşedinte PMP i-a revenit lui Gheorghe Cocină. „Evaluarea pe care au făcut-o de la nivel central a fost ca funcţia de prim-vicepreşedinte să fie dată domnului Cocină. Fără falsă modestie, trebuie să recunoaştem că munca am făcut-o noi, cei de aici. Dânsul este un om respectabil, dar nu a fost un activist politic în UNPR”, a declarat Marius Vlaicu.

Acesta a mai spus că a fost rugat de conducerea PMP să revină asupra deciziei, chiar înainte în ziua în care a făcut adeziunea la PSD. „Domnul Nicu Daviţoiu m-a rugat să mă întorc. Dumnealui vorbise cu domnul Cocină să renunţe la funcţia de prim-vicepreşedinte. Aici e o chestie discutabilă, domnul Cocină spunea tot timpul că nu vrea să fie, dar rămânea acolo în funcţie”, a precizat Vlaicu. 

Vizualizări: 1,745

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: