Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ţigări la bucată şi produse expirate vândute minerilor

Minerii gorjeni au sesizat Protecţia Consumatorilor din cauza calităţii proaste a produselor achiziţionate de la buticurile din apropierea carierelor. În urma controalelor, 33 comercianţi din zonele Peşteana, Roşiuţa, Cătunele, Mătăsari, Rovinari şi Fărcăşeşti au fost sancţionaţi cu amenzi contravenţionale şi avertismente.

Magazinele şi barurile din apropierea unităţilor miniere au fost verificate de către comisarii de la Protecţia Consumatorilor, fiind efectuate acţiuni de control în zonele Peşteana, Roşiuţa, Cătunele, Mătăsari, Rovinari şi Fărcăşeşti. Au fost verificate produse alimentare atât preambalate, cât şi comercializate vrac, produse nealimentare, precum şi prestarea serviciilor de alimentaţie publică. Verificările au fost efectuate în urma sesizărilor şi reclamaţiilor venite din partea minerilor care erau clienţii majoritari ai buticurilor din apropierea punctelor de lucru. Astfel, au fost verificaţi un număr total de 37 operatori economici, majoritatea fiind depistaţi cu nereguli, precum: comercializarea de produse fără elemente de identificare sau fără traducerea în limba română a acestora de pe etichetele produselor; comercializarea de produse fără precizarea preţurilor de vânzare; desfăşurarea activităţii de comercializare fără identificarea operatorului economic la locul de desfăşurare a activităţii; comercializarea de ţigări la bucată şi sisteme de ventilaţie ineficiente în spaţiile destinate fumătorilor. Potrivit reprezentanţilor Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Gorj, au fost aplicate un număr de 33 sancţiuni contravenţionale, respectiv 23 de amenzi în valoare totală de 10.450 de lei şi 10 avertismente.  

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: