Probă de alergare, introdusă din greșeală la un concurs al Serviciul de Ambulanță

Candidații înscriși la un concurs organizat de Serviciul Județean de Ambulanță Gorj au fost la un pas să fie supuși unei probe care nu era necesară postului cu pricina. Din greșeală, instituția a trecut în cadrul probei interviu, criteriul „Abilități și cunoștințe impuse funcției-proba de rezistență fizică”. Înainte de a se încheia perioada de depunere a dosarelor, reprezentanții instituției au realizat eroarea comisă și au revenit cu o erată.


Serviciului Județean de Ambulanță Gorj organizează, în perioada aceasta, un concurs pentru a se ocupa postul de șef al Serviciului de Aprovizionare, Achiziții Publice, Transport, Administrativ, Pază, Protecția Muncii, PSI, Evidență Militară, Apărare Civilă, Întreținere și Reparații clădiri.

Inițial, printre abilitățile care se cereau candidaților a fost trecută și rezistența fizică. Pentru că proba nu se plia pe specificul postului respectiv, instituția a revenit cu o erată, în care a precizat că „din eroare, la proba interviu s-a trecut proba de rezistență fizică, corect fiind doar criteriul de evaluare, abilități și cunoștiințe impuse funcției”.

Conform calendarului de organizare a concursului, în data de 10 ianuarie este programată selecția dosarelor, pe 16 ianuarie va avea loc proba scrisă a concursului pentru postul de șef serviciu, iar pe 19 ianuarie este programat interviul.

Toți cei interesați de acest post trebuie să fie licențiați în domeniul economic, juridic sau tehnic; să aibă o vechime de 2 ani în specialitate și să fi obținut de două ori calificativul „Foarte bine!” în ultimii 3 ani. De asemenea, este obligatoriu și un curs de achiziții publice.

Vizualizări: 870

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: