Angajări la Serviciul Județean de Ambulanță. Vezi ce posturi vor fi disponibile!

Noul an vine cu angajări la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj! În încercarea de a rezolva problema deficitului de personal, conducerea unității va scoate la concurs nu mai puțin de șase jumătăți de posturi de medic. Patru dintre ele vor fi pentru medicină de urgență și două pentru medicina de familie. S-a optat pentru această variantă a jumătăților de post pentru că doar așa s-au găsit doritori, iar SAJ  mai are doar trei luni pentru a se pune la punct din toate punctele de vedere. În martie o comisie de acreditare va veni la Gorj.

Serviciul Județean de Ambulanță Gorj are vacante 11 posturi de medici. Până acum, susține managerul Tiberiu Tătaru, s-a reușit să se discute cu patru tineri medici, iar aceștia s-au arătat interesați de a susține un concurs în vederea ocupării unui post, cu jumătate de normă la SAJ.

„Eu sper ca anul 2023 să vină cu rezolvarea acestei situații, în sensul că deja din luna noiembrie am reușit să capacităm un nou medic, iar în luna ianuarie, cel târziu în februarie, o să scoatem la concurs cel puțin 6 jumătăți de posturi de medic. 4 jumătăți vor fi în specialitatea medicină de urgență și două în specialitatea medicină de familie. Am ales această variantă pentru am avut discuții cu trei sau patru medici care și-au manifestat interesul de a veni aici, dar doar cu jumătate de normă, motiv pentru care am procedat la scoaterea la concurs în acest mod. Consider că este o soluție foarte bună prin care putem rezolva problema medicilor”, a afirmat Tiberiu Tătaru, managerul SAJ Gorj, la Radio Infinit.

În această perioadă instituția mai are în derulare un concurs de angajare. Este vorba despre un post de farmacist pentru care concurența este una foarte mare. Nu mai puțin de 11 dosare au fost depuse. În plus, Serviciul Județean de Ambulanță Gorj va face toate demersurile pentru ca o farmacie cu circuit închis să fie amenajată acolo. Toate aceste măsuri sunt luate în ideea de a primi, fără emoții, comisia de acreditare, care va veni în luna martie.

Vizualizări: 6,070

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: