100 de mii de euro, în depozitul primăriei

Bradul de 100 de mii de euro, cumpărat de Primăria Târgu Jiu în urmă cu trei ani şi care a fost aprins doar două sezoane, va rămâne în depozit. Autorităţile anunţă că nu mai au timp să-l monteze în oraş, aşa cum erau ultimele promisiuni făcute de municipalitate. În prezent, se fac demersuri pentru instalarea unui brad natural de circa 20 de metri, în centrul oraşului.

„Bradul artificial, nu mai avem timpul necesar să-l montăm. L-am fi montat şi pe acela, însă trebuia să turnăm o fundaţie. E mai complicat de pus decât cel natural, pentru că trebuie să creezi o anumită fundaţie. Are un diametru de nouă metri. Nu mai avem timp să-l facem. Acel beton trebuie turnat şi lăsat să se maturizeze. Acum nu poţi să pui bradul într-un beton turnat de două zile”, a explicat şeful Serviciului de Gospodărire din cadrul Primăriei Târgu Jiu.

Între timp, autorităţile pregătesc bradul natural. După mulţi ani, la Târgu Jiu va fi împodobit un brad verde. Va fi înalt de 18 metri şi instalat în Piaţa Prefecturii. Cu iluminatul festiv din acest an, autorităţile au cheltuit în jur de 100 de mii de lei. (M.M.)

Vizualizări: 1,786

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: