Târg auto suspendat. Motivul!

Autorităţile locale din comuna gorjeană Polovragi au hotărât să suspende activitatea târgului auto înfiinţat în urmă cu o lună în centrul localităţii. Motivul: primăria nu poate garanta siguranţa autovehiculelor staţionate în cadrul pieţei auto.

„A fost o oarecare grabă din partea mea. O recunosc şi mi-o asum. În primul rând, pentru că am zis că se face fără taxă şi, în al doilea rând, se pune problema pazei. Am avut 5-6 persoane care se ocupă cu vânzarea de maşini şi mi-au propus să vină şi să lase câteva săptămâni maşinile aici, de diferite mărci şi de diferite preţuri. Asta însemnă o asumare. Este posibil orice, să dispară o oglindă sau să dispară ceva de la acele autoturisme şi nu îţi poţi asuma. Suntem în aşteptare, pentru că nu ne putem asuma şi nu putem plăti deocamdată o persoană care să păzească acest târg, până nu vom ajunge să facem o îngrădire şi supraveghere video a întregului târg”, a declarat Gheorghe Epure, primarul comunei Polovragi.

Autorităţile locale au spus că nu pot avansa o dată certă pentru redeschiderea târgului şi au explicat că totul depinde de bugetul pentru anul viitor.

Târgul auto săptămânal de la Polovragi şi-a deschis porţile în data de 6 octombrie. Piaţa auto a fost amenajată în centrul comunei, acolo unde anual se organizează vestitul bâlci de la Polovragi. Târgul urma să fie deschis în fiecare sâmbătă, chiar şi duminica, în funcţie de solicitări. Acesta dispune de 150-200 de locuri, dar poate fi extins până la 1.000 de locuri.

Vizualizări: 1,755

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: