14 gorjeni internați cu Covid-19. DSP Gorj: Prezintă forme ușoare

Direcția de Sănătate Publică Gorj a confirmat marți că numărul persoanelor diagnosticate în județ cu infecția provocată de noul coronavirus a ajuns la 23. Dintre acestea, 14 persoane sunt internate, șapte vindecate și două au decedat.

„De la ultima raportare, pe teritoriul județului Gorj, au fost confirmate pozitiv COVID-19 încă șase cazuri. Trei dintre aceste persoane sunt angajate în cadrul fabricii de confecții, unde primul caz a fost confirmat pozitiv în data de 16 aprilie. Menționăm că, începând de astăzi, activitatea fabricii de confecții a fost suspendată pe o perioadă de 14 zile, în urma unei decizii a Direcției de Sănătate Publică Gorj. Toate persoanele confirmate pozitiv COVID-19, pe raza județului Gorj, prezintă forme ușoare“, a comunicat DSP Gorj.

În Gorj erau marți dimineața 246 persoane în carantină instituționalizată și 645 persoane în autoizolare la domiciliu.

Până astăzi, 21 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 9.242 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 306 de noi cazuri de îmbolnăvire. 

La ATI, în acest moment, sunt internați 245 de pacienți. (A.A.)

Vizualizări: 3,863

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: