Directorul Tîrziu: După 1 mai, vor fi mai multe cazuri

Medicii din Gorj, care se ocupă de pacienții infectați cu noul coronavirus, nu sunt deloc optimiști. Se așteaptă să crească numărul de îmbolnăviri în județul nostru odată ce mulți gorjeni revin din străinătate și odată ce în județul vecin, în Hunedoara, sunt tot mai mulți oameni infectați cu noul coronavirus. Gorjul are deja 23 de infectați.

Managerul Spitalului de Urgență Târgu-Cărbunești a explicat că oricât de optimist ar vrea să rămână, se așteaptă ca numărul îmbolnăvirilor să fie tot mai mare în județul nostru.

„Eu aș vrea ca și după 1 mai, situația să rămână ca acum, să nu fie multe cazuri. Dar datorită venirii mai multor conaționali în țară, mă aștept să crească numărul celor testați pozitiv. Am înțeles că vor fi testați și bătrânii, cei cu boli cronice, oncologice, care sunt predispuși la infectare mai rapidă. Este o situație foarte grea și credem că o vom depăși cu bine. Nu am mai trăit-o până acum. Poate cumva, pentru noi, în Gorj, e o problemă că suntem aproape de Hunedoara, care este județ foarte infectat”, a explicat Constantin Tîrziu, la Radio Infinit.

Vizualizări: 5,417

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: