16 focuri de armă trase după un șofer fugar

Este anchetă în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj după ce doi agenți au încercat să oprească un șofer fugar cu focuri de armă. Au tras de 16 ori cu arma, dar bărbatul, care avea permisul susendat, nu a oprit. În cele din urmă, el și-a abandonat mașina și a fost prins, la scurt timp, de agenți.

Totul s-a întâmplat în comuna Godinești. Tânărul avea permisul suspendat și a avut ghinionul să dea nas în nas cu polițiștii. Aceștia i-au făcut semn să oprească, dar el a întors mașina și a demarat în trombă.

"Polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism care se deplasa pe DJ 672 Pîrîu de Pripor, însă conducătorul auto, despre care se cunoștea faptul că are dreptul de a conduce suspendat, a efectuat manevra de mers cu spatele pe o distanță de circa 400 de metri, după care a întors și a demarat în direcția Ciuperceni", a transmis IPJ Gorj.

Pentru că șoferul nu a vrut să oprească, polițiștii au tras 16 focuri de armă de avertizare. "Întrucât șoferul s-a sustras de la efectuarea controlului, un agent de poliție l-a somat pe acesta să oprească, dar pentru că nu a răspuns somației, polițistul a folosit armamentul din dotare, executând focuri de armă în plan vertical și asupra pneurilor autoturismului, rezultând doar pagube materiale. Ulterior, după o distanță de circa 3 km autoturismul urmărit a fost identificat pe raza comunei Ciuperceni, fiind oprit pe marginea parții carosabile. În urma evenimentului nu a fost rănită nicio persoană", au mai transmis reprezentanții IPJ.
 
Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Gorj a dispus efectuarea de verificări cu privire la modul de acțiune a agentului de poliție.

Vizualizări: 5,082

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: