Oprit cu focuri de armă. Șoferul a fost reținut, polițistul e verificat

Polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj un bărbat de 30 de ani, din comuna Godinești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice, de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat.

Potrivit IPJ Gorj, în seara zilei de 19 noiembrie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism care se deplasa pe DJ 672 Pîrîu de Pripor, însă conducătorul auto, despre care se cunoștea faptul că are dreptul de a conduce suspendat, a efectuat manevra de mers cu spatele pe o distanță de circa 400 de metri, după care a întors și a demarat în direcția Ciuperceni.

"Întrucât șoferul s-a sustras de la efectuarea controlului, un agent de poliție l-a somat pe acesta să oprească, dar pentru că nu a răspuns somației, polițistul a folosit armamentul din dotare, executând focuri de armă în plan vertical și asupra pneurilor autoturismului, rezultând doar pagube materiale", a precizat IPJ Gorj.

Ulterior, după o distanță de circa 3 km autoturismul urmărit a fost identificat pe raza comunei Ciuperceni, fiind oprit pe marginea parții carosabile. În urma evenimentului nu a fost rănită nicio persoană.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Gorj a dispus efectuarea de verificări cu privire la modul de acțiune a agentului de poliție.

Vizualizări: 5,632

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: