21 de cazuri noi de Covid în școli

Noi cazuri de coronavirus au fost depistate în rândul elevilor și angajaților din învățământ. Cei mai mulți dintre elevi învață în Târgu Jiu, municipiul intrând de luni în scenariul roșu. În total, 50 de clase au cursurile suspendate și s-a trecut în online.

Cei 16 elevi învață la Școala Gimnazială Stănești, Colegiul Național „George Coșbuc” Motru (3 cazuri), Liceul Tehnologic Motru, Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” (3 cazuri), Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” (2 cazuri), Liceul Auto „Traian Vuia”, Școala Gimnazială „Alexandru Ștefulescu” (2 cazuri), Colegiul Național „Spiru Haret”, Școala Gimnazială „Gheorghe Tătărescu”  și Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu” Tg-Jiu.

De asemenea, au mai fost confirmate cinci cazuri și în rândul cadrelor didactice de la  Liceul Tehnologic Turceni, CSEI Târgu Jiu, Școala Gimnazială „Pompiliu Marcea” Târgu Jiu, Școala Gimnazială Crușeț și Școala Gimnazială Stănești.

Elevii și angajații din sistem care vor avea un test negativ după o carantină de 7 zile vor  putea reveni la cursuri în a 8-a zi. 

Vizualizări: 1,423

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: