25 de angajați ai spitalului din Târgu Jiu au Covid

Zeci de salariați ai Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu s-au contaminat cu noul coronavirus. Conform ultimei raportări emise de către unitatea spitalicească este vorba despre 25 de angajați, dintre care 10 sunt medici.

Din numărul total al angajaților SJU infectați, 6 se află internați. Nici numărul asistenților contaminați nu este unul mic, fiind vorba despre 10 persoane.

”Situația personalului angajat la SJU Tg-Jiu infectat cu SARS CoV-2 se prezinta după cum urmează: 5 angajați depistați in intervalul 30/10/2020-1/11/2020; 25 de angajați pozitivi dintre care: 10 medici, 10 asistenți medicali, 2 infirmiere, 1 îngrijitori curățenie, 1 brancardier si 1 personal TESA. Din cei 25 de angajați pozitivi 6 sunt internați, restul fiind in izolare la domiciliu”, transmite SJU Târgu Jiu.

În privința pacienților internați în spitalul din Târgu Jiu, numărul acestora este de ordinul zecilor. De exemplu, în locația de la Pasarela sunt internate 50 de persoane până în prezent. Situația complicată este la ATI, acolo unde niciun pat nu mai este liber.

Vizualizări: 2,894

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: