A ales să moară la sute de kilometri de casă

Două știri apărute în presa din nordul țării, aparent fără legătură între ele, au avut de fapt același protagonist. Bărbatul de 34 de ani, care a încercat joi să plece din țară cu fiul său, fără a avea documente de călătorie, este același care câteva ore mai târziu și-a pus capăt zilelor, aruncându-se în gol în pasajul "Mihai Eminescu", din centrul Iașului.

Gabriel B. era din Târgu Jiu. În noaptea de joi spre vineri, la ora 00.05, un bărbat l-a văzut cum s-a aruncat în gol. Inițial s-a presupus că bărbatul a pierdut o sumă mare de bani la jocuri de noroc. Oamenii legii au găsit asupra bărbatului aproximativ 12.000 de lei și 500 de euro, dar și bijuterii din aur, după cum relatează presa din Iași.

Medicii nu au putut face nimic pentru tânărul din Târgu Jiu, impactul cu asflatul fiind extrem de dur după o cădere de la 7 metri.

Gabriel B. încercase în ultima zi a vieții lui să plece cu fiul său din țară, dar nu a fost lăsat, pentru că nu avea documente de călătorie. Pentru că era agitat și oarecum agresiv cu copilul, polițiștii de frontieră au chemat o ambulanță care l-a dus pe bărbat la psihiatrie și pe copil la centrul de primire minori din Suceava, până la sosirea mamei și bunicului de la Târgu Jiu. (A.A.)

Vizualizări: 2,695

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: