Inedit! Clip muzical realizat cu telefonul, în condiții de izolare

Perioada de izolare impusă de autorități pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus s-a dovedit a fi productivă pentru unii artiști. Este și cazul fraților Făină de la Țicleni, care au muncit intens în perioada în care au fost nevoiți să stea acasă.

Artiștii gorjeni au compus o nouă piesă, dar și un videoclip pentru aceasta. Ineditul este dat de faptul că întregul clip video a fost filmat chiar de membrii Formației Triton, cu ajutorul telefoanelor mobile.

Melodia se intitulează ”La inima mea”, iar la realizarea videoclipului au participat și trei tinere focoase, una din România, o alta din Moldova și o a treia de peste oceane, tocmai din Chicago. ”Întregul clip a fost filmat de noi, cu telefonul. La fel au procedat și fetele. Este cea mai recentă piesă a noastră. Clipul face referire la îndrăgostiții care sunt nevoiți să stea departe unul de celălalt, acum, în perioada aceasta de izolare, și care comunică cu ajutorul telefoanelor mobile și al internetului”, a declarat Sorin Făină, membru al Formației Triton.


Ideea de a realiza un astfel de clip video i-a aparținut impresarului artistic Ciprian Axiniei, care s-a ocupat și de regia și montajul videoclipului.

”La inima mea” a fost lansată în data de 20 aprilie și poate fi vizionată pe canalul de YouTube al formației gorjene. Până acum, piesa a strâns peste 4000 de vizionări.
(A.P.)

Galerie foto



Vizualizări: 3,854

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: