Ministerul Turismului a găsit uși închise în timpul unui control în Gorj

Două echipe de control s-au deplasat la adresele din București și din Târgu Jiu ale Asociației Tineri Parteneri pentru Dezvoltarea Societății Civile, după ce Ministerul Turismului s-a autosesizat în cazul copiilor abandonați de organizatori în tabăra organizată la Tokyo, în Japonia de asociația mai sus menționată.

Echipa de control care a desfășurat acțiunea la sediul din București nu a putut lua legătura cu reprezentanții asociației, întrucât la apartamentul unde este declarat sediul se afla doar proprietara imobilului care a declarat că acolo nu a avut loc niciodată vreo activitate economică. Inspectorii din cadrul Direcției Control a Ministerului Turismului au încheiat o notă de constatare.

Cea de-a doua echipă de control a mers la sediul asociației de la Târgu Jiu însoțită de un echipaj al SICE din cadrul IPJ Gorj, însă nici la această adresă nu i-au găsit pe reprezentanții Asociației Tineri Parteneri pentru Dezvoltarea Societății Civile.

Urmează ca reprezentanții asociației să fie sancționați pentru că au desfășurat activități de turism fără a deține licență și în paralel Ministerul Turismului va sesiza poliția pentru a deschide o anchetă. IPJ Gorj a deschis deja dosar pentru, pentru că s-a autosesizat din presă. (A.A.)

Vizualizări: 2,205

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: