A apărut în teste următorul proiect Dacia, Grand Duster

Un nou model Dacia camuflat a ajuns în România, fiind vorba de o maşină care e așteptată de cinci ani. Maşina nu expune foarte mult publicului deoarece e camuflată, proiectul fiind încă secret, pentru că abia a intrat în teste.

Între 2020 și 2025, Dacia are câțiva ani plini, de electrificare, cât și de introducerea unor modele noi. Despre Dacia Bigster s-a aflat deja iar următorul pas e Grand Duster cu care au apărut deja poze de la teste cu o maşină camuflată. Despre Dacia Grand Duster se discută de mai bine de cinci ani şi se ştie că este o maşină care oferă chiar mai mult spaţiu decât ar fi nevoie. Au apărut concepte, au apărut imagini neoficiale, dar și câteva informații de-a lungul timpului.

E foarte posibil ca mașina nici să nu aibă acest nume de Grand Duster, dat de presa de specialitate, dar să fie un Duster mai mare, eventual un înlocuitor pentru MCV. Comparând cele două imagini, se apropie mai mult de MCV decât de un Duster.

Seria de fotografii cu noul model testat a fost realizată în județul Mureș și se poate vedea atât modelul nou (complet camuflat), cât și o versiune nouă de Duster cu doar câteva elemente mascate.

Deși tendința în piață e fie către mașini mici, chiar de dimensiunea Dacia Spring, sau către SUV-uri cu preț bun, e posibil să vedem și această mașină cu șapte locuri. În afară de capacitatea mai mare, nu ar oferi însă ceva suplimentar. Modelul ar urma să se adreseze clienților de până acum ai modelului Lodgy, singurul cu 7 locuri din gama actuală Dacia, dar și foștilor clienți ai lui Logan MCV.

Vizualizări: 1,490

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: