A câştigat concursul pentru postul de director la care a candidat singur

Candidat la postul de director al CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeţ  a promovat examenul organizat de Primăria Târgu Jiu. Singurul dosar admis a fost cel al singurului candidat care îndeplinea noile criterii impuse de primărie pentru postul care a devenit acum unul permanent.

Singurul candidat al cărui dosar a fost admis pentru concursul organizat de primărie pentru şefia CSM Târgu Jiu a fost cel al directorului interimar Robert Bălăeţ. Acesta a ocupat temporar acest post cu delegare, pentru că la finalul anului trecut îi expirase mandatul şi a fost promovat şef de serviciu în cadrul clubului primăriei şi apoi delegat la şefia clubului, după cum a explicat primarul Marcel Romanescu: „De câteva luni de zile mandatul său încetase, Robert Bălăeţ nu mai deţinea doar funcţia de director, pentru că mandatul de trei ani de zile expirase, cred că la sfârşitul anului trecut. Apoi a fost promovat pe o funcţie de şef serviciu, a fost o poziţie vacantă de şef serviciu în cadrul organigramei de la Clubul Sportiv Municipal, iar, ulterior, i s-a delegat activitatea de director”.

Bălăeţ a fost în ultimele luni şef al Serviciului Secții Sportive din cadrul clubului primăriei şi a fost şi singurul candidat care a îndeplinit noile criterii stabilite de primărie pentru ocuparea acestui post. Postul de director a devenit acum unul permanent, după cum a explicat primarul Marcel Romanescu, nemaifiind necesar concurs pentru ocuparea acestuia din 3 în 3 ani. „Aşa cum legea prevede în momentul de faţă, ordonatorul principal de credite poate stabili, cumva, criterii suplimentare faţă de cele prevăzute în lege. În acest moment discutăm de un post contractual de director, pe o perioadă nedeterminată, în comparaţie cu perioada anterioară când postul era pe perioadă determinată, şi, odată la trei ani de zile, erai pus în situaţia de a realiza un concurs pentru ocuparea acestuia, de această dată vorbim de un post contractual pe perioadă nedeterminată”, explica noile criterii primarul Marcel Romanescu care mai preciza că noul director trebuia să fi ocupat o funcţie de conducere, în management sportiv, cel puţin trei ani de zile, atât cât acumulase deja Robert Bălăeţ la şefia CSM Târgu Jiu.

Astfel, Robert Bălăeţ, devenit între timp şef serviciu Secţii Sportive din cadrul CSM, a fost singurul candidat ce a putut participa la concursul pe care l-a promovat pe data de 26 iulie cu 84 de puncte la proba scrisă şi 93 de puncte la proba de interviu.

Galerie foto


Vizualizări: 11,627

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: