Gilortul Cărbuneşti începe meciurile amicale în acest week-end

Gilortul Târgu Cărbuneşti a început pregătirea noului sezon cu număr mare de jucători la start. Antrenorul Alex Stoica se va decide asupra lotului după meciurile de verificare care încep în week-end.

Gilortul Cărbuneşti va susţine deja un prim test de verificare în week-end, după primele cinci zile de pregătire. În primul test Gilortul va juca cu echipa satelit din Gilortul 2 care evoluează în campionatul judeţean. Gorjenii au anunţat deja că se vor baza pe acelaşi nucleu de jucători la care s-au mai alăturat doi jucători. „Nucleului de jucători rămas din sezonul ediției precedente de campionat i s-au alăturat ultimele două transferuri, Dragoș Săulescu și Bogdan Oprișa, precum și câțiva tineri care aspiră să prindă lotul formației noastre. Zilele următoare conducerea echipei noastre își dorește să mai aducă la antrenamente alți 2-3 jucători”, a anunţat oficial clubul din Cărbuneşti care a mai precizat că pregătirea echipei se va desfășura pe plan local.

Până la startul Ligii 3, care va avea loc în weekendul 26-27 august, Gilortul are programate câteva  meciuri de pregătire şi unul oficial, clubul anunţând deja că programul mai poate suporta unele modificări.

Programul de meciuri de verificare creionat la startul pregătirii este următorul:

     - 30 iulie: Gilortul – Gilortul 2;

     - 6 august: Gilortul – FCU Craiova 2;

     - 10 august: Gilortul – ACSO Filiași/o echipă din Liga 4 Gorj;

     - 13 august: Gilortul - Știința Turceni;

     - 17 august: meci din cadrul turului 1 al Cupei României (adversarul va fi anunțat de FRF);

     - 20 august: Gilortul – Gilortul 2.

Vizualizări: 579

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: