A dat 10 mii lei pe calendare și agende de sărbători

Cumpărături de sărbători, pe final de an, la Direcția Silvică Gorj. Instituția a achiziționat sute de calendare, agende și pixuri personalizate, pentru care a scos din buget nu mai puțin de 10.200 de lei.

Achiziția s-a făcut prin cumpărare directă, pe data de 23 decembrie. Câștigător a fost desemnat ofertantul SC Tipografia Prod Com SRL din Târgu Jiu.

Mai precis, Direcția Silvică a cumpărat 100 de calendare personalizate de perete, din hârtie lucioasă, închise în spiră, pentru care va plăti 2.200 de lei.

Cele 500 de agende comandate vor fi îmbrăcate în piele ecologică de diferite culori. În total, DS Gorj va plăti 6.250 de lei, o agendă fiind cumpărată la prețul de 12,5 lei. S-au mai achiziționat 500 de pixuri metalice, bugetul alocat fiind de 1.750 de lei.

Materialele promoționale vor ajunge la angajații și colaboratorii Direcției Silvice Gorj. Instituția a încheiat anul 2019 cu profit, la sfârșitul lunii septembrie acesta depășind deja un milion de lei.

Cele mai mari venituri ale Direcției Silvice provin din vânzarea de masă lemnoasă, un profit frumușel fiind obținut și de pe urma comercializării de fructe de pădure, ciuperci și plante medicinale.

Vizualizări: 2,799

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: