A distrus mașina unui prieten

Polițiștii gorjeni au reținut luni un bărbat de 46 de ani, care a intrat cu mașina în șanț. Bărbatul din Văgiulești era în primă fază pasager în mașina unui consătean de 52 de ani.

Când acesta a oprit pentru a discuta cu un prieten, bărbatul de 46 de ani s-a pus la volan și a plecat cu mașina în care mai erau două persoane.

A parcurs aproximativ 2 kilometri, după care conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un șanț.

“La scurt timp, la fața locului a ajuns și proprietarul autoturismului, care i-a reproșat bărbatului că a plecat cu autoturismul fără acordul său, iscându-se un conflict, în urma căruia bărbatul a exercitat acte de violență asupra proprietarului, provocându-i leziuni traumatice, însă nu a anunțat organele de poliție la acea dată”, a transmis IPJ Gorj.

Polițiștii au stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere, furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Vizualizări: 3,142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: