Accident lângă termocentrala din Rovinari

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a intervenit luni seara pentru a scoate din mașină o femeie încarcerată ca urmare a unui accident rutier.

Accidentul în care au fost implicate două mașini a avut loc pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de carosabil umed. Luni a nins în tot județul Gorj, fiind semnalate foarte multe evenimente rutiere pe parcursul zilei.

“La fața locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul punctului nostru de lucru din orașul Rovinari și o ambulanță din cadrul SAJ Gorj. În urma impactului, o persoana de sex feminin a rămas încarcerată. Colegii noștri au intervenit pentru extragerea persoanei din autoturism, aceasta fiind preluată de catre echipajul SAJ”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj.

Momentan se circulă pe o bandă, până la finalizarea cercetării la fața locului. Polițiștii dirijează traficul rutier, fără a exista blocaje rutiere în momentul actual, transmite IPJ Gorj.

actualizare: O șoferiță de 24 de ani a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din Târgu Jiu.

În autoturismul pe care tânăra îl conducea se afla o femeie de 55 de ani, din localitatea Vîrț, pasager pe locul dreapta față, care a fost descarcerată și transportată la spital, unde i-au fost efectuate manevre de resuscitare, însă nu a răspuns, fiind constatat decesul.

Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, politistii au întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiuniilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, a transmis IPJ Gorj.

Vizualizări: 5,178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: