A fugit lăsând două victime în mașină

Un accident cu două victime și fugă de la locul accidentului a avut loc joi pe raza comunei gorjene Borăscu. "Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că o persoană de sex masculin, în timp ce conducea un autoturism  pe DC 79 A , într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune cu un cap de pod, aflat pe partea dreaptă a direcţiei de mers", arată IPJ Gorj.

În urma impactului a survenit rănirea unui tânăr de 17 ani şi a unei tinere de 19 ani, din localitatea Borăscu, ambii pasageri în autoturism.

Conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de politie, iar în urma cercetărilor efectuate de poliţişti, acesta a fost identificat în persoana unui bărbat de 30 de ani, din comuna Borăscu.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea organelor de poliţie sau a procurorului, anunță IPJ Gorj. (A.M.)

Vizualizări: 4,942

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: