A furat aparatul de jocuri din bar. „Am pierdut banii. Am zis: Gata! Mergi cu mine”

Imagini de râsu-plânsu’ într-un sat din localitatea gorjeană Dănești. Un tânăr, supărat că a pierdut la „păcănele”, a decis să fure aparatul de jocuri. În plină zi, fără nicio emoție, acesta a scos aparatul din priză, l-a scos pe ușă, apoi l-a urcat într-o mașină și l-a dus pe un câmp din apropiere. Acolo l-a distrus și a scos toți banii. Nimeni nu a intervenit. De teamă, angajata barului nu a apucat decât să apese butonul de panică și să-și alerteze șefii. După ce s-a ales cu dosar penal, bărbatul, împătimit al jocurilor de noroc, susține că nu se va mai întoarce niciodată în sala de jocuri.

Totul s-a întâmplat ziua, în amiaza mare, într-un bar din satul Ungureni, din comuna gorjeană Dănești. Un bărbat care a pierdut banii la „păcănele” a plecat din bar cu tot cu aparatul. Angajata barului s-a speriat, nimeni din bar nu a schițat niciun gest, iar femeia nu a apucat decât să apese butonul de panică și să alerteze firma de pază. “Dintr-odată m-am trezit cu el că ia mașinuța, am sunat șefa, i-am spus, mi-a spus să dau în butonul de panică și pe urmă iar am sunat-o, i-am spus vezi că a scos-o din priză, vrea să o ia acasă. I-am spus Ilie, stai cuminte, că o să ai probleme. Ce, n-am probleme, nimic”, a mărturisit Daniela Simionescu, angajata barului.

În jur de 2.000 de lei ar fi jucat bărbatul. Ar fi pierdut toți banii când se aștepta să câștige dublu. “M-am enervat pe ea ieri, am băgat 20 de milioane, nu mi-a dat nimic și am luat-o acasă. M-am supărat rău de tot, foarte rău, nu că rău, când m-a supărat am și luat-o. Am zis ori mergi cu mine, măcar să iau banii”, a spus Ilie Avram, suspectul din acest dosar. 

Ion Pera, administratorul barului, a comentat situația: "S-a întors și a luat un pachet de țigări, a zis că nu o dă la nimeni, a zis că e a lui, că joacă la ea, o duce acasă, că bagă bani în ea și nu îi dete nimic, băgase 2.000 de lei și că nu îi dete nimic".

După această ispravă, bărbatul se jură că nu va mai juca. “Îmi pare rău că am pierdut banii, 20 de milioane. Pentru ce să îmi pară rău, pentru păcănele, dă-le dracu de păcănele, ce să-mi pară rău, că nu e furt, dacă e furt. Nu mai joc. M-am lecuit grozav, nu mai îmi trebuie”, a mai spus bărbatul, la Știrile Pro TV.

Bărbatul a dus aparatul pe câmp cu o mașină neînmatriculată, unde l-a spart și a luat toți banii. Aproximativ 2.000 de lei. Nici nu avea permis de conducere așa că este acuzat de patru infracțiuni. “Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, distrugere, conducerea pe drumurile publica a unui autovehicul de către o persoană fără a poseda permis de conducere și conducerea unui autovehicul neînmatriculat”, a declarat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt IPJ Gorj.

Aparatul va fi expertizat tehnic și, în funcție de constatările specialiștilor, pagubele pot ajunge până la 10.000 de euro.

Vizualizări: 1,585

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: